Dr. Michael Laitman

A belső csoport

Valójában nem a csoportnak kell minket befolyásolnia, hanem nekünk kell magunkat jobban a csoportra hangolnunk. Amikor mi azt mondjuk, hogy a csoportnak befolyásolnia kell a személyt, mi mindenkit arra akarunk inspirálni, hogy adakozzon a csoport felé.

A csoport válasza lehet gyenge vagy erős, de az nem befolyásolja a személyt. Mindez azért van a mi kapcsolatunk és interakcióink a belső csoporttal történnek, nem pedik a külsővel. A barátok külső viselkedése nem játszik számottevő szerepet mindebben.

Itt minden attól függ milyen erősen hangoljuk magunkat beléjük, mennyire próbáljuk meg érezni az ő belső aspirációjukat, mely sem rajtam, sem rajtuk nem múlik. Mindez egy spirituális valóság, az egység közöttünk a Végtelenség szintjén.

Ennél fogva a csoport akkora mértékben befolyásol minket amekkora mértékben mi arra hangoljuk magunkat, és amekkora mértékben meg akarjuk kapni annak befolyását, annak adakozását.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,640 seconds.