Dr. Michael Laitman

Mikor végre mindenben mázlink lesz

Tulajdonképp mára elértünk oda, hogy egy ország sem zárhatja magát be, elbújva a határok mögött. Ha kizárom magam, valami baj történik belül az országban.

Nem fogjuk érteni, miért. Azt hisszük, sikerült olyan társadalmat csinálni, ami eltartja magát, mint egy nagy kolhoz, amiben van elég zöldség, hal, tej, hús. Mind remélnénk, hogy lehetséges természetes gazdaság önállóan, függetlenül, de ez képtelenség.

Persze, elláthatja magát villannyal, vízzel, forrásai lehetnek. De a természet nem ilyen.Összeakadó fogaskerekek vagyunk, nem lehet kitörni ebből.

Nem érted, miért van annyi gondod. Hol a tej nem elég, hol nem lesz elég széna, hol elvész a termés.  Nem tudod, honnan jönnek a bajok, de nincs mese, belső szinten a fogaskerekek egybe vannak kötve, az egész világban. És ezt mindenkinek el kell magyaráznunk ma!

Ebben a politikusok,  G8 vagy G20 nem segíthetnek. Ha mindenki elhatározza, hogy kibékül egy földi célért, az csak még nagyobb bajt okozhat. Egyik percben fogják egymás kezét, másik percben kitör a háború.  Rosszabb lesz, mint az orosz  kísérlet.

Tehát fel kell tárnunk, hogy nemcsak a természet köt egybe, hanem nekünk a vágyunkat társulás felé kell irányítanunk, s ezt fel kell tárnunk, hogy akarjuk a helyes irányt a többi fogaskerékkel együtt. Ezt csak a felső megvilágítás Fénye a Javítás Fénye adja meg nekünk. És ez csak az elfogadás (kabbala) tanának tanulása közben jön el.

El kell kezdeni az embereknek megtanítani a feltételeket a Jövő tökéletes társulásához, hogy  az Elfogadás (kabbala) tana legyen a kezében ehhez a kulcs, majd ha eljön. Fokozatosan megérti a közös vágy, közös lélek társult voltát, s megérti, hol van ebben a szabadsága.

Le kell szűkíteni a kérdést egyetlen eldöntetlen kérdésre: csak akkor adhatunk neki választ, amit el is fogad.

Ezért kell a terjesztést fokozatosan csinálni mindenkivel, előbb bemutatva, hogy a Kabbala nem Judaizmus, nem vallás, nem misztika, nem közhelysorozat. Hanem tudás arról, hogy lehet a világban harmonikusan élni.

A Kababla (elfogadás) tana, elmondja, mi módon működik a világ és az emberi lélek belseje egy szerkezetben. Tehát megtudod, ki is vagy, és mi a dolgod ebben a világban.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.