Dr. Michael Laitman

A Világ Egy Másik Frekvencián

Kérdés:
Azt mondod hogy az érzékenységünket kel megfejleszteni. El tudnád magyarázni hogy ezt miért és hogyan kel megtenni?
Válasz:
A lelki elérésnek útja az érzékenységünk felemelésében hever. A szokás az a természetünkbe lesz vésve. Olyan tulajdonságokat és képességeket fejlesztünk magunkban amiket azelőtt nem használtunk, és nem is értettük meg a lehetőségeket amik jelen voltak bennünk hogy érezzünk tüneményeket amiket eddig nem vettünk észre. Ezek jelen vannak a természetben körülöttünk mert a felső világ itt van. De hol van? Egy másik frekvencián létezik, egy másik tulajdonságban ami nem létezik bennem, és ezert nem ismerem meg.
Ezek szerint, minden azon függ hogy mennyire nagyobbitjuk az érzékenységünket az adományozásnak a tulajdonságához. Ezek szerint, Ahelyett hogy észre vesszük a bennünk lévő elnyelő hálót ami az élénk, vegetatív és mozdulatlan szinteken lévő lények között működik, majd észre fogom venni az adományozásnak a hálóját ami a lelkek között,, működik, az emberi vagy “beszélő” szinten. ezt kel nekünk megszerezni. Ezek szerint, minden a mi érzékenységünkön függ.
hd

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,111 seconds.