Dr. Michael Laitman

Egy örökös vágy

A Tóra megszerzésének a feltétele, hogy egy emberré válunk egy szívvel, hogy belépjünk a kölcsönös garanciába. Mindez a spirituális edényről szól.

Ameddig meg nem értjük mindezt, az állapotok továbbra is uralkodnak majd felettünk, mivel mi nem használjuk fel a csoportot arra, hogy felgyorsítsuk azokat. Minden állapotnak vágyottnak kell lennie, mint felkészülésnek a következő állapot számára. Az összes állapotok szükségszerűek, és nem szabad az állapotokra magukra koncentrálnunk túlságosan, hanem csakis előre felé kell aspiráljunk.

A Kli vágya alapján van elbírálva, ahol a vágy az előre felé való aspiráció, és soha nem azért vagyunk értékelve amivel éppen rendelkezünk. A spirituális edény azáltal van értékelve, hogyan vonz az a következő állapot felé. Ahogy ez a húzóerő eltűnik, nem létezik edény.

Ezáltal a spirituális edény csak az előre felé való aspirációban létezik. Amennyiben a személy megáll, elveszíti ezen vektorát, ahhoz fordul amivel már rendelkezik, akkor a spirituális világ eltűnik számára. Mindez azért van, mert a spiritualitás nem az aktuális vágy által van létrehozva, hanem annak együtthatója által, nem a sebesség, hanem a gyorsulás által.

Ez ugyanazt mondja mint Einstein teóriája: egy olyan test mely állandó sebességgel halad, az olyan mintha teljes nyugalomban lenne. Csak a sebesség növelése van figyelembe véve, és érződik mint spirituális vágy.

Ez a vágy csak közös lehet mindenki számára, csak mindenki behatására érkezik el a személyhez. Ennél fogva el kell felejtsük a korábbi megközelítést, hogy: “Én létezem, Én megkapok magamon belül, Én érzek” és fel kell hogy fogjuk, hogy az “Énem” gyakorlatilag magamon kívül, vagy magamon felül létezik, a szűrő és Visszavert Fény alapelve alapján.

Csakis ezen a teljesen összekapcsolódott hálózaton belül vagyok képes a Felső Világot felfedezni. Annak mind a 125 szintje a közös edény részei egységének és kapcsolatainak a bizonyos mértéke, a közös tér nyomása, amely meghatározza az edény erejét.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.