Dr. Michael Laitman

‏A legfontosabb, ami hianyzik

Ameddig az egység közöttünk nem szükséges számunkra, semmi esély, addig  az egység nem fog megvalosulni. Fel kell emeljük a környezetünkben az egység fontosságát. Minden többi cselekedetünk, kivéve az egységet, hozza nekünk a Reformáló Fényt, de az minket negativ formában befolyásol és megmutatja nekünk, hogy menyire szétvagyunk válva egymástól. A fajdalom és a szenvedés megmutatja az egység szükségét, és akkor egyesülün ezáltal.

Feltételezve, hogy én akarok vigyázni az egészségemre, de mégis kezdem elpusztitani a testemet, amig hirtelen érzem, hogy rossz az állapotom. Ez az érzes kötelez engem aztán  a test gyógyitására.

Igy vagyunk mi is, nem vigyázunk a  csoport spirituális egészségére, nem gondoskodunk az egységről. De mindenesetre tanulunk, terjesztjük a kabbala bölcsességet és végrehajtunk más intezkedéseket a kabbalával kapcsolatban.

Ezekkel a cselekedetekkel magunkra vonjuk a Reformálo Fényt, ami végeredményben  megmutatja nekünk mi a baj, ha nem tennénk ezt, nem érznénk a romlottságunkat. Mindenesetre van haszon a cselekedetünkben: a segitségével felfedezzük, hogy mi a legfontosabb dolog hianyzik nekünk.

Ha te felakarod fedezni a Teremtöt, gondoljál “a helyre”, ahol felfedezödik

bs.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.