Dr. Michael Laitman

Használati utasítás: hogyan formattáljuk a szellemiségi felvevőgépet

A Kabbalah minden embernek egyénileg tárul fel, s így az egész emberiségnek, hogy kérdéseikre választ kapjanak. Persze az embereket nem izgatják a  teóriák, a mennyekben lakó angyalok száma, vagy a felső Parcuf arculatok. Egy dolog érdekli őket: a vágyaik teljesüljenek. És majd úgy fogják érezni, hogy a Kabbalah megadja a választ.

Szóval az emberek nem tudják, mit is akarnak, se a Kabbalah terjesztése közben meg kell magyaráznunk nekik, hol találhatják meg, amit keresnek. Ahogy az anya odafigyel, mit szeretne a gyereke, mi jó neki és mi rossz. Tudja, miért sír, mit akar, mi fáj neki.

Ugyanígy érezzük az emberiség vágyát, hogy megelőzzük a csapásokat, s ahogy ez a vágy nő, elkezdünk kicsit fejlődni, megelőzve az időt és jóságot behívni, a szenvedés elkerülésére. Nincs szükség óriási éhség felmerülésére, s az emberek szenvedésére. Idő előtt kell kielégüléshez juttatni őket.  Próbálják ki, nézzék meg! Meg kell magyaráznunk, hova viszi őket a vágyuk. Ez a Kabbalah terjesztése.

Akik elégedettek az életükkel, azokat hagyjuk békén. A többieknek kell elmagyarázni, hogy hol találnak beteljesedést, hogy az általuk érzett ürességet betöltsék. Meg kell érezniük, hogy most tárul fel bennük épp egy különleges vágy (a felső erőre). T

De egyelőre nincs alakja. Formattálni, alakítani kell, be kell drótozni egy új rendszerbe, mint egy kompjúter lemez, ami csak egy darab fém, vagy plasztik, és életre kell kelteni, hogy működtesse az adatokat. Akkor fogjuk tudni ezt a vágyat használni.

Ehhez viszont egy sajátos erő kell, s ezt a társainkkal történő erőfeszítések, a közös tanulás, a tanár hallgatása adja. És ezért fokozatosan átalakítjuk (reformattáljuk) magunkat és ezért elkezdünk új, szellemi információkat felfogadni, ami segít, hogy kialakítsuk új életünket.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,609 seconds.