Dr. Michael Laitman

Egy aspiráció a minden korlátok feletti létezésre

Felülről lefelé kapjuk az összes befolyást melyek irányítanak minket: erőket és materiális forrásokat (például a materiális forrásokat és azok fejlesztéséhez szükséges erőket). Alulról fölfelé, a cselekedeteken kívül létezik egy reakció a mi részünkről, mely további korrekciókat végez a kövületi, növényi, állati és emberi szinteken, például mechanikai gyártóüzemek, mezőgazdaság, állatfeldolgozás, étel előállító iparág, és minden más. És mindennek a végén léteznek a belső kapcsolatok, melyeket a Kabbala tanulásával idézünk elő.

Mindez a mi hozzáadásunk alulról, és az egyetlen piramissá áll össze annak érdekében hogy a szándékhoz csatlakozzon. Az ember áll a teljes piramis tetején szándékával. És akkor a teljes világ az emberhez csatlakozik, akik a szándékot hozta létre.

A tény az, hogy az ember arra vágyik hogy eltörölje azokat a korlátokat, melyeket az idő, mozgás és tér mért rá. Itt rejtőzik a mi hajtóerőnk forrása, mely minket arra késztet, hogy olyan dolgokat keressünk, melyekkel jelenlegi valóságunkat kiegészíthetjük. Nekünk az időt, mozgást, teret és a valóság létezését nem minket zavaró zavarokként kell tekintenünk, hanem segítségként!

Miután én végrehajtok minden cselekedetet annak érdekében hogy megtöltsem magam az idő, mozgás, és tér segítségével, mindenfajta eszközöket feltalálva ennek érdekében, akkor elérem a valóság létezését. Ez az amikor nekem azt meg kell ragadnom, és ez az oka annak, hogy miért jelenik meg bennünk a Teremtő elérésére irányuló szükség, a kérdés az élet értelmével kapcsolatban, és a kérdés az élet forrásával kapcsolatban.

Összefoglalva: Minden számunkra a Közvetlen Fény (Ohr Yashar) formájában ereszkedik alá Felülről. Nekünk be kell öltöztessük azt ami Felülről érkezik (Ohr Yashar) a Visszavert Fénybe (Ohr Hozer) alulról. Ez a mi hozzájárulásunk.

A kövületi, növényi és állati szinteken mindez azon összes erőfeszítéseink formájában van kifejezve, hogy kényelmes környezetet akarunk magunknak építeni, különböző művi cikkek és technológiák létrehozásával. Ezért van az, hogy ilyen sok művi folyamat és termék jelenik meg az ember mellett a mi világunkban, melyeknek nincsenek közvetlen megfelelői a spirituális Felső Világokban. Az emberi szinten, melyet manapság érünk el, amit nekünk hozzá kell adnunk a felső behatáshoz, az a szűrő és a szándék (Ohr Makif).

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,619 seconds.