Dr. Michael Laitman

Válaszhadsz 3-5 vagy 35?

Kérdés:

Azért, hogy kilépjünk a spirituális világába, 3-5 év szükséges. Hogy birhatom én tovább ezen az uton, ha már elmult több idő ennél?

Válasz:

A támogatás csak a Kabbalal csoportban van, nélküle semmi lehetőséged nincs haladni és tartani magad ezen az uton, nem csak az évek folyaman, de még holnapig sem.

Ha te tudod tartatni az akaratodat és tanulást anékül, hogy segitséget kapnál a csoporttol, ez azt mondja, hogy te nem vagy a helyes uton és te becsapod magad. Úgy latszik, hogy te azért tanulsz, hogy tudásodat fejlesszed vagy haladsz egy bizonyos fajta egoista cél felé, igy nem haladhatsz az igazi irányba.

Gondolkozz, mit számolsz, az éveket a naptáron, vagy az odaadást amit belefektetél? Lehet, hogy 35 évi tanulás alatt befektettél két hét odaadást. Mennyi évet szükséges éljél ebbe a világban, hogy 3-5 évi odaadást fektessél be?

Mindennek ellenére, te befejezheted a munkádat és felfedezheted a spirituális világot 3-5 év alatt, azzal a feltételel, ha te dolgozol a csoporttal és a környezettel. Fejleszteni kell a vágyadat a helyes  környezetben, másképp nem fogsz fejlődni és hiába ülsz és tanulsz, számolod az idöt az órák után. Ha nincs beleszámitva a munka a környezettel (tanár, könyvek, csoport), a számitasnak nincs érteke.

A 3-5 év, arrol az idöről szól,  amelyben a környezet befolyása alatt vagy és nem szükséges várjál 5 évet a naptár számitása után. Ez nem az idő kérdése. Ha nem vagy a kőrnyezet befolyása alatt, még nem is kezdted meg az előre haladásodat. Akkor milyen eredményt várhatsz 5 év után?

Lehetséges könyen megvizsgálni, ha te kapsz erőt a környezettől. A környezet ereje nélkül, nem létezhet egyáltalán erőd, mintha halott lennél. Csak a környezet erejével lehetsz képes felemelkedni, kezdeni tanulni, könyvet olvasni, gondolkozni. Ez hasonló az áram rendszerével. Ha csak egy kevés áramot áromoltatunk bele már kezd dolgozni, ha he nem akkor megbénul a rendszer. Ez az áram hozzank csak a környezet által jut el.

A  spiritualis edény jelentése: az öszeköttetés a környezettel, amelyben én fefedezem a spirituális világot. Ha nincs ez az összeköttetés nincs az a hely ahol felfedeződik  a spiritualitás.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.