Dr. Michael Laitman

A szívben található pont nyelvezete

Az egyetlen dolog amit tehetünk az hogy magunkra vonjuk a Körbevevő Fényt. Ez azt követeli, hogy együtt tanuljunk, és hogy magunkból (nem a fizikai testekből, hanem vágyainkból) megépítsük a spirtuális valóságot. Ezért gyülekezünk a földkeregség minden pontjáról egyetlen vágyban, és kezdünk el valami magasztosabbra törekedni.

Lehetetlen mindezt egy közös nyelv nélkül elérni. MI kommunikálhatunk tolmácsokon keresztül, de valahogy el kell képzeljük közös vágyunkat magunknak. Minden egyes szintnek egy komplex struktúrája van (tíz Szfira, három vonal), melyet fel kell fedjünk annak érdekében, hogy megérthessük az része a Végtelenségnek.

Ezáltal semmi nincs véletlenül a Kabbalisták nyelvezetében: Minden tökéletes precízióval van meghatározva az első betűtől az utolsóig, és minden már végleges formájában létezik a Végtelen Világban. Semmi véletlenszerű nem lehetséges, különösen amikor mindaz az emberiség alulról felfell való felemelkedéséről szól.

Mi egyetlen létező rendszert alkalmazunk, és nincs más módja annak felhasználásának. A mi világunk nyelvezete meghatározza az összes része közötti kapcsolatokat, míg az ágak nyelvezete létrehozza a kapcsolatokat két különböző szint között is, a materiális és spirituális szintek között. Csak a Héber nyelv rendelkezik ezzel a képességgel.

Mindaz nem csak egy beszélt nyelv, az olyan mint egy programozó nyelv mely meghatározza az elemek közötti kapcsolatokat. Az megmutatja hogyan lépjünk át egyik tulajdonságból a másikba, egyik állapotból a másikba, különböző fajtájú vágyakat (Aviut), az információs géneket (Resimó), Kelim (edényeket), és a lelkek között összefonódásokat felhasználva, mindegyiket együttesen. A kezdeti állapot, a végső állapot, és az összes eszköz az egyikből a másikba való átmenethez megtalálható ott, és mindezt hívjuk úgy, hogy nyelvezet.

A szívben található pont mely felébred a személyben lényegében a vágy az ágnak a gyökérhez való kapcsolásához. Én fel akarom fedezni hogy ez a teljes világ mire utal, és miről beszél nekem!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,129 seconds.