Dr. Michael Laitman

Az élet csodálatos lehet

Egy nagyon szokatlan periódust tapasztalunk meg az emberiség történelmében. Mostantól az összes generáció életét az próbálkozás fogja meghatározni, hogy kikerüljön a belső valóság érzékelésből egy külső valóságérzékelésbe.  

Ez az, amiért érezzük azt hatalmas  ürességet magunkban, a családi életünkben, a gyerekeinkkel való kapcsolatunkban, és mindenben, amit csinálunk.

Változás történik a környezetünkben és a bolygó klímájában, és ez egyre fenyegetőbb lesz minden évben. De mindez a valóságérzékelés megváltozása érdekében történik, amely nagyon kényelmetlen érzékeléseket is eredményezhet, az egoisztikus világ elhagyására irányuló képesség elérése miatt, és ezzel az is feltárul, hogy ezzel kijövünk a gonosz érzékeléséből a jóság érzékelésébe.

Ha mi elérkeznénk az adakozás vágyához, akkor természetesen, boldogok lennénk, mivel nem rombolnánk le önmagunkat a globális világban, ahol integrált módon össze vagyunk kötve. Ellenkezőleg, eredményesek lehetünk a további előrehaladásunkban, mivel ez az egyetlen módja az életnek, az egymás elpusztítása helyett.  

Ameddig nem változtatjuk meg az egymás, a világ és az általános valóság irányába mutató hozzáállásunkat, a természet fenntartja a nyomást rajtunk, mivel már átléptük a kijelölt határvonalat. Lényegében mit mond a kabbala erről? Azt, hogy ha mi folytatni akarjuk a fejlődésünket, de szenvedés nélkül, el kell jutnunk ahhoz, egyetértünk a felső állapotával a természetnek (nincs más választásunk) és megérteni, hogy a jelenlegi állapotunk nem jó.

Ez a perspektíva ad egy lehetőséget nekünk a csodálatos fejlődésre, és megjutalmaz bennünket egy végtelen és teljes világgal, amely feltárásra kerül, az érzékelésünk megváltoztatásán keresztül. Ezért mindenben, ami velünk történik, egy hatalmas segítséget kell látnunk Felülről, a közös természet egészéből, amely segít és irányít bennünket ezen az úton a helyes fejlődés irányába, még ha néha kényelmetlen események is történnek ezen belül.  

De ha mi érzékenyek vagyunk az összes, kicsiny jelére ennek a dolognak, mint egy kicsiny, szófogadó gyermek, aki megérti, hogyan találja meg a közös nyelvet a felnőttekkel, akkor helyesen haladunk előre. Akkor valóban egy csodálatos kaland áll előttünk, egy kemény élet helyett.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.