Dr. Michael Laitman

Ne mutass a bolondnak félig elvégzett munkát

Kérdés:

Ki az akinek fontosabb a korrekció, nekünk vagy a Teremtőnek?

Válaszom:

A Teremtőnek. Egyébként nem ébresztene fel minket.

Kérdés:

Akkor miért a mi feladatunk a világ többi részének a felébresztése?

Válaszom:

Ő az akit mindez izgat, akkor minket miért érdekel ez? Nos igazából nincs választásunk – a Teremtő kötelez minket minderre. Ő ébreszt fel minket, hogy mi felébresszük a többieket.

Kérdés:

De Ő miért nem ébresztette fel a világ többi részét?

Válaszom:

Mi majd megismerjük a teljes rendszert, és minden egyes személy egyéni szerepét, és a kapcsolatot mindenki között, amikor mi elérjük, megértjük a teljes, abszolút összekapcsolt rendszert, ahol minden egyes személy magában foglalja majd a teljes rendszert teljes terjedelmében.

És akkor megtudjuk majd, miért volt az összes lélek ezen az úton, és ment keresztül ezen a korrekción. Lehetetlen minderről kérdezni most, ameddig mi még mindig az út közepén vagyunk. Mindez hasonló a magzat fejlődéséhez, amelyben hirtelen megnő egy kéz, utána a nyelv, aztán egy láb, aztán egy farokszerű rész mely megjelenik, majd eltűnik, aztán a szemek jelennek meg és így tovább. Mi még nem értjük meg mindezeket a fejlődési formákat.

“Ne mutass a bolondnak félig elvégzett munkát”. Egyenlőre mi bolondok vagyunk, ami azt jelenti, hogy mi mindig hiányzik számunkra a Hochma Fénye, a Bölcsesség Fénye, melynek ki kell terjednie vágyainkon, vagy edényeinken (Kelim) keresztül.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.