Dr. Michael Laitman

Mi változott ma ?

Kérdés:

Miért volt a Kabbala Bölcselete elrejtve annyi sok ideig az emberiségtől? Azért, hogy ne ártsanak, akik még nem voltak készen? Mi változott ma, hogy készen vagyunk és ez segithet nekünk?

Válaszom:

Az emberiség képes volt megkezdeni felhasználni az egoizmusát, azért, hogy élvezetet kapjon belőle. Ez a Héj (klipa), mely nem a tiszta felhasználás.

A lényeg az, hogy az ember még nem volt megérve  a Kabbala Bölcseletére, nem érdemes közeledjen hozzá, mert a vágya nincs megérve. Mi látjuk mennyi ember árul hitrendszereket, vallást es  különböző meditációkat, és mindent a Kabbala nevében. Hogyha az ember vágya megért a spirituális fejlődésre, készen áll az általános a lelkek terére, a Fény vonalára, akkor jelenlegi helyéről egy másik térbe lép, mint az elekromossg mezejébe, oda ahova  megfelel neki, és e keppen  kezd fejlődni.

A történelem folyamán meg kellett várjuk, amig az emberiség  vágya kifejlődik sőt mi több, megadja nekik a felfedezést a Kabbala Bölcseletére. Mivelhogy az ember választhat, hogyan használja fel magát.

A Kabbala bölcselete rejtve volt addig, ameddig a lelkek megétnek a használatára. Az ember vágya nem volt készen erre. Abban a pillanatban amikor meg lesz érve, világos lesz számára, hogy hova tartozik: kijavitja magát a Kabbala Bölcseletével, vagy  egyszerüen a sokaság többségével   megy a Kabbalisták után. Addig amig az összes lelkek össze nem keverednek egy teljes formába, addig nem lehetséges ezt mondani.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.