Dr. Michael Laitman

Mi fog hozni engem a lelkem gyökeréhez.

Kérdés:

Hogyan  lehetséges felgyorsitani a lelkem gyökerének a felfedezését?

Válasz:

Mikor az ember összevegyül a csoporttal, felébreszti őt  a Fény és megmutatja  neki menyire  ellenáll az összekőttetésnek, távol van másoktol, semmibe veszi őket, utálja és eltaszitja magátol.

Akkor, mi a lelkem győkere? -Ez, az én  helyem  az általános vágyamnak a rendszerben, amelyet a Teremtő teremtett. Én fedezhetem a Teremtőt, amit az  összekapcsolodás eredményez, mivel megtöltöm az ősszes többi lelkeket. Csak ezek után érthetem meg, hogy mi a szerepem az általános testben, rendszerben.

Az én korrekciom az, hogy felébresszem az összeköttetés Fényét az egész rendszerben.

A folyamat letisztázása, az hogy, milyen az én hozzaállásom a többi lelkekhez, ami egy fokozatos és vonzó folyamat. Miután az ember felfedezi az igazi helyét és a szerepét az általános rendszerben, eljut a megszerzés állapotába és egyesül a többiekkel. Mivel az adakozás ereje benne van, elkezdi meghatározni a vágya formáját, mert az adakozás vágya jóval nagyobb mint a kapni akarás vágya.

Ez azért történik, mert a Fény szüntelenul hatással van rá.

Hadd, hogy a Fény befoljásoljon téged és egyezz bele fogadni az adakozás tulajdonságát!

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,694 seconds.