Dr. Michael Laitman

Egy oázis az Internet sivatagában

Kérdés:

Hogyan hozhatja el a Zohár Könyve az Internet korrekcióját?

Válaszom:

A Zohár Könyve azáltal segítheti az Internetet, mivel az emberek azért használják fel a hálózatot hogy valódi kapcsolatot találjanak. Azonban nem értik még saját vágyaikat sem, és úgy tűnik nekik, hogy elég, ha csak kapcsolatba lépnek, elbeszélgetnek egymással, és jót szórakoznak a játékokkal és hasonló dolgokkal.

De később az emberek meglátják majd, hogy mindez nem segít, hogy mindez csak korlátozott, és időpocsékolás, mely semmilyen haszonhoz nem vezet, és az ún. “szociális hálózatok” nem igazán kapcsolják az embereket egymáshoz. Mindenesetre mindaddig amíg az emberek időt töltenek ott, legalább felfedezik mindazt a gonoszt ami ott található. Elérik annak megértését, hogy az mind hamis, hogy az csak a pénz kisajtolására szolgál, és csak egy újabb kísérlet egymás becsapására és kirablására. Megértik majd, hogy a teljes Internetes kapcsolat csak kárt okoz nekik.

Úgy tűnhet: Hogyan károsíthatna minket a közöttünk levő kapcsolat? De a lényeg az, hogy mi mind önzőek vagyunk, és nem vagyunk képesek megfelelelően és hasznosan összekapcsolódni. nem vagyunk képesek egy olyan hálózatot képezni ami élvezetet hozhatna nekünk. És mindez elhozza majd a gonosz felismerését.

És akkor nekünk majd meg kell adnunk a magyarázatot arra, hogy ezen az Internetes hálózaton belül létezik egy kicsiny hálózat, mely más törvények alapján él. Azok az emberek akik ott gyűltek össze, a valódi jóságot akarják elérni. Ez pontosan az, amit TV csatornánk mottója is mond: “Mi a jóhoz csatlakozunk”.

Ott teljesen különböző szabályok és emberek működnek – olyan emberek, akik testvérekké akarnak válni. És ennek segítségével ők felfedezik a felső életet, ahelyett hogy csak egyszerűen összeölelkeznének, és mindenkit megpróbálnának udvariasnak és szépnek tartani kívülről.

Ezek az emberek elérnek egy olyan állapotot, ahol viszonyaikon belül ők elkezdik érezni a felső, spirituális életet, mely tökéletes és örökkévaló. Ők felfedezik a Teremtőt, a spirituális világot, a Felső Erőt mely azon a hálózaton belül van elrejtve!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.