Dr. Michael Laitman

48 óra a világvégéig

Kérdés

Képzeljük el, hogy 48 órán belül egy aszteroida fog becsapódni a bolygónkba és teljesen lerombolja azt. Hogyan lehet a korrekciót felgyorsítani, a maradék 48 órában, mielőtt a bolygó lerombolódik?

Válasz

Ha az emberek éreznék, hogy 48 óra van, a világ végéig, egy olyan hatalmas, a megmentésre irányuló vággyal szeretnének ezt megúszni, hogy talán még azt is meghallanák, hogy minden a vágytól függ! Ha a megmentés érdekében irányítanánk a vágyunkat a közöttünk lévő kapcsolatra a világban, és azt kívánnánk, hogy a Felső Erő korrigálja a kapcsolatunkat, akkor ez abban a pillanatban megtörténik. Ez a természet törvénye; ha a vágy felemeli a Fényt, akkor az elkezd a vágyon cselekedni, és a korrekció azonnal megtörténhet.

Amikor a Fény cselekszik a közös vágy felett, hogy az egyesüljön, akkor ebben a közös vágyban azonnal elkezdjük érezni a Felső világot! Ha mindannyian összekötjük a felső világra vonatkozó érzékelésünket, akkor többé nem érzékeljük a mostani valóságunkat, és a mi világunkat. Hagyjuk azt felrobbanni! Azonban semmi nem fog felrobbanni, mivel minden robbanás olyan erő, amelyet mi nem vagyunk képesek korrigálni.  

Mindenekelőtt, ha egyesülünk, a világunk nem fog felrobbanni, megsemmisülni. Nem lesz semmilyen megsemmisítő erő, mivel az egyesülés által kioltjuk a gonosz erőt minden szinte: az ásványin, a növényin, az állatin és az emberin.

Másodszor ha ez lenn az egész emberiség vágya, elérhetnénk azt az állapotot, ahol a mi világunk el tűnhet az érzékelésünkből, és mi csak a közös érzékelésünkben, az egymáshoz tartozásban létezünk, minden anyagi forma nélkül, amit most csal elképzelünk a vágyunkban. A vágyunk magára húzza az adakozás minőségét.

Kérdés folytatása

Mi van, ha az emberek azt mondják: „Van 48 óránk, gyerünk, élvezzük ki!”

Válasz

Ez irrealista, ezért függetlenül attól, hogy az ember megóv vagy megváltoztat valamit, az elkerülhetetlen vég eltörli a maradék időt, és távol tartja a személyt attól, hogy valóban kiélje magát. Elképzelni azt, hogy valaki előtt az üresség van, a zuhanás pillanatában az autó repülővé válik. De ha valakinek nincs meg ez a megoldása, ami biztosítja a felemelkedést a magasabb szintre, a katasztrófa fölé, akkor máris halott.

Kérdés

Hogyan érezheti valaki az egység szükségességét?

Válasz

Saját magunk által kell egyesülnünk, különben a természet fog minket erőltetni ebbe az irányba.

KN

 

 

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.