Dr. Michael Laitman

A legnagyobb Televizió képernyője a világban.

Kérdés:

Mit mond az, hogy gondoljunk a világ összekapcsolodásárol? Hogyha a spiritualis vágyakkal valo összekapcsolodásrol beszélunk, az “szivben levő pont”-kat jelenti vagy az összes emberekkel való összekapcsolodást?

Válasz:

“Az ember egy kis Világ”. Az egész világ amit én látok és érzek, ez Egy altalános realitás, amely egybe van kapcsolva. Kövületi, növényi, elő es beszélő, amit én látok – az egész az én belső tulajdonságom vágyai, amelyeket én magamba figyelem.

Arra kell törekedjél, hogy legalább egy kicsit mélyebbre nézzel és kezdjél látni, hogy van mindez beléd épitve. Ez a te belső rendszered. Mintha figyeled a computer képernyőet és látod a bemutatást, a tükröződést, azt a kevés felfedeződést, ami történik az arcokkal. Ugyanolyan formában van épitve az ember is.

Mi ki kell lépjünk “ez a világ”ból, lekapcsoljuk magunkat, ettől a nagy és hatalmas televiziótól, 3 dimenziós sztereoszkopikus bemutatástól, behatolva magába a rendszerbe, bele a “memoriába”, a proceszorba, bele a mi szoftvereinkbe, mindenbe ami bennünk létezik. És akkor megszerezzük a Felső Spirituális Világot, ahonnan minden ered.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,673 seconds.