Dr. Michael Laitman

A biztonság három szintje

Három szintje van a jövőben érzett biztonságnak:

1. Anyagi biztonság, amikor mindenki biztosítani akarja a normális életet maga számára a jelenben és a jövőben. (A Kabbala tudománya azt állítja, hogy a személynek nem csak a jelent, hanem a jövőt is biztosítania kell: hogy rendelkezzen nyugdíjjal, betegbiztosítással, és ne válljon a társadalom terhévé).

2. A társadalom által biztosított biztonság, amikor a személy egy olyan környezettel van körbe véve, ahol mindenki gondoskodik a másikról.

3. A biztonság harmadik szintjét se nem pénz, sem megszerzett anyagi vagyon és még csak nem is a társadalom biztosítja, hanem az a Teremtőtől jön.

Ezek a lépcsőfokok melyeken fel kell lépnünk. Ez nem jelent egy gondtalan attitűdöt, vagy a félelmek és problémák eltörlését. Minden bizonnyal találkozunk majd korporeális problémákkal, mint ahogy ma is étel ellátási, és akár éhséggel járó problémák előtt állunk, amely abba az irányba kényszerít majd minket, hogy a megfelelő biztonságot keressük majd magunknak.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.