Dr. Michael Laitman

Hol vannak az eredmények?

Dr. Michael LaitmanKérdés: Igyekeztem tegnap egész nap a Világ (csoport) Hordozóra (Kli, kehely) gondolni amely a cél ( a jövőbeli gyógyulás) felé halad. Segített ez vajon erősíteni a kölcsönös felelősséget a csoport tagok közt?

Válasz: Nem tudjuk látni a véletlenszerű jelenbeli tetteink eredményeit. Mindent “elnyel” a nagy közös lelki rendszer. Esetleg éveken át dolgozunk ezen és akkor hirtelen megjön az eredmény. Miért? Mert eleinte olyan dolgok javultak meg, amik nagyon messze voltak tőle, de amelyek szintén az ő másokkal közös lelkéhez tartoznak.  De senki nem érezheti ezt a közös lelket, amíg a legasló szintjéig teljesen meg nem gyógyul az összes társ-lélek.

Ezért időbe tellik, amíg a lélekrészeinek az összekapcsolódását érzékelni is tudja majd. Csak később érzékeljük egy közös rendszerként ezt.

Tegnap gondoltál a célra s nem láttad az eredményt. Akár egy hónapon át naponta megteheted ezt s ugyanígy érzel majd. De lehet, hogy éppen e hiány érzése az igazi eredmény, hiszen ez erős hajlandóságot épít fel bennünk.

Folytatni kell a munkát. A közös rendszer nagy és rejtett. Erőfeszítést teszünk az eredmény elérkezésének ismerete nélkül.  És a feltárulás hirtelen lesz majd!

[36812]
Kabbalah Lecke 3/2/201,  Rabas

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.