Dr. Michael Laitman

Instrukciók egy spirituális szikra meggyújtására

Mi már képesek vagyunk felemelkedni, és belépni a spirituális valóságba egy két pillanatra, még mielőtt már állandóan elkezdenénk ott élni – minden csakis a közöttünk levő kapcsolat erősségén múlik. Amikor mi elérjük a minimálisan szükséges szintet, mely a spirituális valóság érzékeléséhez szükséges, akkor érezzük majd, hogyan közelítsük azt meg, és hogyan lépjünk be abba.

A Kabbalisták precíz tanácsokat adnak nekünk arról, mit tegyünk annak érdekében hogy ne baragoljunk a sötétségben, tapogatózva keresve a megfelelő kapcsolatokat melyek megengednék nekünk hogy elérjük a spirituális világot (mivel egyenlőre mi nem érezzük, vagy értjük meg azt, hanem önzőségünk által működünk ahelyett).

Mi összegyűjtjük mindezeket a tanácsokat, és megpróbáljuk felhasználni azokat, mely alkalmasabb időszakunkra, körülményeinkre és tulajdonságainkra. Lehetetlen behatolni a spiritualitásba a személy saját egyéni erején keresztül.

Ugyanannak a Fény szikrának, mely kitört a spirituális világból és megteremtette a teljes Univerzumot és magunkat kell megváltoztatnia minket is. Az egy spirituális edényt szül a mi “szívben található pontunkból”, abból a spirituális szikrából mely mindegyikőnkbe belé lett helyezve.

Az a hatalmas szikra számtalan apró szikrára oszlott, és mindegyikőnkben van belőle egy-egy részecske. Nekünk azt meg kell növesztenünk. Szükségünk van a Fényre, hogy az befolyásoljon, és kifejlesszen minket, felemeljen minket, mint ahogy a egy teljes test fejlődik ki a magzatból, az embrióval kezdve, egy kis emberré, majd felnőtté. A probléma az, hogy mi nem tudjuk hogyan vonjuk magunkra a Fény hatását.

Ezért kell követnünk a Kabbalisták tanácsait annyira szorosan, pontosan ahogy csak lehetséges, ez a sikerünk teljes titka. Csak kövessük az instrukciókat, és mindig csak egy pontot mozgassunk meg, és akkor előbb utóbb eljutunk egy olyan helyre ahol mi “akrivizáljuk” ezt a mechanizmust, és az hirtelen elkezd működni!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.