Dr. Michael Laitman

Ami minden bajtól megvéd

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Hogyan tarthatjuk a helyes (Adási) szándékot  mindennapi rendszerességgel ? És mit tegyen az ember, akit bajok érnek?

Válasz

Irva van, hogy az embernek minden erőfeszítést meg kell tennie, hogy kapcsolatba kerüljön a belső  teremtővel és a világgal, bármi történik. “Ha én nem teszek magamért, ki tesz értem? ”

Az okokat még nem értjük, de  fel kell fognunk, hogy ami történik, az szükségszerű, s épp ez a legjobb, ami a szellemi (Adási) haladáshoz elvezethet. Kérheti a saját csoportját és az egész tanuló-csoportot a világban, hogy gondoljanak egymásra gyakran, mert ettől nem veszítjük el a saját elképzelésünk szerinti felső adó-teremtővel a kapcsolatot, azzal, “Akin kívül nincs más”

Amint az egymás közti kapcsolatunk által megjelenik ez a jó-teremtő, már nem történhet semmi rossz. Mert ezzel beléptünk a “parancsolat teljesítő” folyamatba és aki egy ilyen parancsolat-teljesítő, azzal nem történik rossz.

Ha ezt a kijavítást végzi valaki, akkor semmi nem árthat neki. Ha belső lemenetbe zuhan, akkor is ez olyan lemenet lesz, ami felmenethez és kijavításra vezet. Olyan lemenet, ami nélkül nem lehetne felmenet!

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.