Dr. Michael Laitman

A sokarcú Fény

Kérdés:

Hogyan vagyok képes a szívben levő imát irányítani, ha a szív nincs korrigálva?

Válaszom:

Amennyiben a szív már korrigált, akkor nincs ima! Az ima az egy kérelem a korrekcióért, amennyiben én érzem, hogy korrupt, törött vagyuk, vagy amennyiben nem érzem saját töröttségemet, akkor azt kérem a Fénytől, hogy világítsa meg vágyaimat (Kelim), hogy megmutassa nekem hibáimat.

Hirtelen idegenek elkezdik nekem mondani, hogy valószínűleg  szemüvegre van szükségem, mivel nem látok jól. Azonban én mindezt nem vettem észre korábban, mivel nem volt mihez viszonyítanom magamat.

Ezáltal meg kell kérjem a Fényt, hogy az mutassa meg nekem korrupciómat, hiányosságaimat. Amikor én azt már érzékelem, akkor kérhetem a Fénytől azt, hogy korrigáljon engem. Amikor korrigált, akkor már azt kérem a Fénytől, hogy töltsön fel engem. Ugyanaz a Fény, a Teremtő hajtja végre mindezeket a cselekedeteket bennem. Azonban Ő különböző cselekedeteken keresztül jelenik meg, kérelmeimnek megfelelően.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.