Dr. Michael Laitman

Ki sugározza a spirituális filmet?

Kérdés:

Hogyan tudom felgyorsitani az én állapotomat, és gyorsabban cserélni a képkockákat a filmben amelyben én élek?

Válasz:

A kép változik, és benne én felfedezem az új realitásomat, az én anyagomon belül az megjelenik az én képernyömön (“maszah “). Ha az én képernyőm fejlett, akkor az én képem közelebb áll a spirituális világhoz. Ha a képernyöm nincs tovább fejlődés tulajdonságaiban, az én  gondolataim és az akarataim nem irányulnak az adás irányába és nem javulnak, akkor én ugyanazt a világot látom, vagy még rosszabb világot látok napról napra. Ezért az én egoista akaratom állandoan növekedik.

Ha én  ugyanolyan sebességgel haladok mint, ahogy az akaratom növekedik bennem, ez jele annak, hogy én természetes feljődésben vagyok. Azért, hogy ne érezzük a szenvedéseket az életünkben nekünk ugyanolyan sebességbe kell elhelyeznünk magunkat, mint amekkora sebességgel nő az akaratunk. De ha felakarom gyorsitani a fejlődési sebességedet, ezt ugy tekintjuk, mint hogy én a fejlődésben vagyok, de még nem vagyok a spiritualitásban. A spirituálitás akkor jön, ha felfedezem magamon belül a Resimokat, (informácios gének), a spirituális képeket, akkor én felgyorsitom a fejlődésemet, használom a Resimókat, a törött lelkekel.

“Én ébresztem fel a hajnalt, és nem a hajnal engem”. Ha én így én nyomom a “gázt”, spirituális kép fedeződik fel. Abban a pillanatban ha én lelassulok és elengedem a gázt, elvesztem az eredményeket, elvesztem a spirituális képet és az eltünik.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,182 seconds.