Dr. Michael Laitman

Add vissza a vágyaimat

A környezet nem az emberek arcait, vagy materiális testüket jelenti, hanem a vágyat vagy erőt, melyet megkapok tőlük. És akkor ez a vágy a sajátommá válik, hozzáadva a szívben található pontomhoz.

Amennyiben én képes vagyok megkapni tőlük az adakozás, a Teremtő, a spirituális vágy, az adakozás vágya hatalmasságának a benyomását, akkor meg van a lehetőségem arra, hogy velük együtt felébresszem a Fény erejét, mely ott van elrejtve. És akkor a Fény hatása alatt, ez a vágy elkezd korrigálódni – azaz az ellentétes oldal helyett elkezdi nekem megmutatni a spiritualitás arcát, az adakozás tulajdonságát, amelyen belül én felfedezem életemet az adakozás Fényében. Ez a spirituális világ, a Teremtő felfedezése a teremtmények számára.

Ezért hívjuk a Teremtő úgy, hogy Bo Re – jöjj és láss, azaz mindaz amit én megkapok azokon a vágyakon belül, melyeket a környezetből gyűjtöttem be. A környezet valójában az én saját vágyam, de a másik oldalról nézve, és ennél fogva látszólag másokhoz tartozva.

Én ezt a vágyat tőlük kaptam meg, és megértettem, hogy az a sajátom, ennél fogva én azt ismét magamhoz akarom csatolni. Azonban a spiritualitás úgy van felépítve, hogy az én AHP (alsó rész) részem az a többi ember Galgalta ve Eynaim (GE, felső rész) részén belül található. Ezért van az, hogy nem vagyok képes visszatéríteni saját AHP-mat anélkül, hogy mindenki más GE részét is meg ne kapnám.

Ebből az követlezik, hogy az én megszerző vágyaim visszatérnek hozzám, de mások adakozó vágyaival együtt, és én azokat magamhoz csatolom a bennük levő, azokat kitöltő Hasszadim (kegyelem) Fényével. Ezáltal az adakozás hatalmassága, melyet én a környezettől próbáltam megszerezni, az már készen álló spirituális edények, olyan vágyak melyeken belül én elérem a spiritualitást.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.