Dr. Michael Laitman

Tekintsük meg a dolgok gyökerét, amennyiben meg akarjuk oldani a világ problémáit

Reménykedjünk abban, hogy erőfeszítéseink eredményeképpen képesek leszünk a Gevurot, azaz a kíméletlen események, történések megédesítésére, melyek arra késztetnek minket, hogy föléjük emelkedjünk, mely események egyre gyakrabban jelennek meg világunkban manapság. Erre kell gondolnunk és tovább kell dolgoznunk.

Egy hatalmas kongresszus kezdődik Észak Amerikában hamarosan, ahol mi megpróbálink majd pozitív hatást gyakorolni a világra erőteljes egységünkön keresztül. A megfelelő megközelítés nagyon fontos itt. A “pozitív behatás” nem azt jelenti, hogy mi megakadályozzuk a negatív eseményeket. Mi nem vagyunk képesek azok eltörlésére, vagy korrekciójára. Ehelyett arról kell gondoskodnunk, hogy biztosítsuk, hogy az emberek a kölcsönös adakozás, egymáshoz kapcsolódás irányában haladnak. Akkor annak az egymáshoz kapcsolódásnak következtében a világ, a bolygónk ugyancsak lecsillapodik majd, az összes problémák, forradalmak ugyancsak megoldódnak, és így tovább.

Ne próbáljunk közvetlenül fellépni a természet ellen, megpróbálva közvetlenül megakadályozni a katasztrófákat. Ez egy helytelen ima, és semmi jó nem származhat ebből ilyen módon. Ehelyett a problémák okához kell fordulnunk, a természetes események forrásához. A probléma magunkon belül található, és ennél fogva saját állapotunkat kell korrigálnunk. Ez mindaz amit tehetünk.

Amennyire csak lehetséges egységre kell lépnünk, és arra kell vágynunk, hogy az egység legyen az eszköz ahhoz, hogy az egész világ ugyanazon cél irányába haladjon. Akkor minden azonnal lenyugszik majd, beleértve azokat az eseményeket is melyek most történnek, valamint azokat az eseményeket, melyek a jövőben várnak ránk, mind annak érdekében, hogy minket korrekciónk elérésére késztessenek.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.