Dr. Michael Laitman

Spirituális finom igazítás

A “Globális Oktatás Alapelvei”-ből: A mi fejlődésünk esszenciája a gonosz felismerésében rejlik.

Mi csak abban a mértékben vagyunk képesek végrehajtani egy cselekedetet, amekkora mértékben felismertük a gonoszt, amekkora érzékenységre tettünk szert a jó és gonosz érzékelésére. Minden azon a szinten múlik, amekkora mértékben tulajdonságaink lehetővé teszik számunkra hogy lemérhessük a kettő közötti különbséget.

Az én vágyam olyan mint egy mérőeszköz. Annak a mutatója egy értéket elmozdul, ha én, mondjuk, megváltoztatom a belső feszültséget, vagy súlyt mérek a belső mérlegen. Léteznek olyan mérlegek, melyek 1OO kilót mérnek autók számára, vagy olyan precíz mérlegek, melyek képesek miligrammokat mérni.

Az én méréseim is az érzékenységen múlnak. Ahogy én elkezdek magamon belül valami rést, változást érezni a két erő között, az egy cselekedetet vált ki, az én válaszreakciómat. Én rosszul érzem magamat emiatt a rés, változás miatt, én elégedetlen, vagy aggodalommal teli vagyok. Akkor egy impulzus jelenik meg bennem, és visszatérít engem az egyensúly pontja felé, ahonnan az állapot kiindult.

Ezért van az hogy minden a gonosz felismerésén múlik. Nekem újra és újra intenzívebbé kell tennem ezt az érzést a “gomb” állandó lenyomásával, mely egyre érzékenyebbé van téve. Mint ahogy a teremtés kezdeti pontja érezte, hogy különbözik a Fénytől, ameddig ez a különbség sötétséggé, és teljes ellentétté nem vált, ugyanilyen módon én is megemelem a Fény iránti érzékenységet magamban annak érdekében, hogy végül elérjem a korrekciót.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,147 seconds.