Dr. Michael Laitman

Ébredj

Dr. Michael LaitmanLehet, hogy itt az ideje, hogy eláruljak egy titkot, csak magunk között. Igen, egy csodás , fantasztikus világban élünk. Minden csoda: csak jóság van, béke, megnyugvás, akárhová nézel. De most még nem érzed. Ki vagy kapcsolva belőle, öntudattalanul fekszel  s nem érzed a pezsgését.

Miért? It a mai valóságod, de egyoldalú. Ha nem kapcsolod rá az ellentétére, nem érzel semmit. Mert úgy vagyunk megteremtve, hogy a fényt csak a  sötét árnyból látjuk.

Mozdulatlanul, érinthetetlenül létezel a Teremtőben benne. Hogyan tudja feltárni a csodás jövő világot? Önmagát Neked?

Csak egy módszer lehetséges: fel kell ébresztenie, valami rossz által megzavarja álmod, hogy felébredj és megtaláld a végtelen Jót. Ezt teszi.

Különben ezt az érzést sosem fogod megtapasztalni. Nem tudod értékelni a helyzetedet, s nem értheted meg, hol vagy most. Enélkül nem lenne a talpad alatt szilárd talaj.

Az álomban hallod s reméled, hogy kapcsolatba lehet kerülni az örök lét-alappal, állandóan függhetsz tőle, s mindig hozzá mérheted az érzékeléseidet.

Ha ezt teszed, minden világos lesz és látni fogod, hogy nincs gonosz a világban. Mert minden csak hozzád képest  tárul fel, s az ellentétes árnyak kontúrja csak a saját elképzelésű  józás, az adás teremtő Fényét akarják megmutatni neked.

Kabbalah Lesson 3/25/11 on Global Education

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.