Dr. Michael Laitman

A Felső Világ képviselői

Manapság minden lehetőségünk meg van adva arra, hogy spirituálisan előre haladjunk, és terjesszük a Kabbala bölcsességét az egész világon keresztül. Azáltal, hogy egységre lépünk a mi világot körbe hálózó csoportunkon keresztül, azáltal hogy összekapcsoljuk spirituális szikráinkat, a “szívben található pontokat”, mi a felső, spirituális rendszer képviselőiként szereplünk ebben a világban. Emellett mi a Kabbala bölcsességét együtt terjesztjük. Semmi másra nincs szükségünk.

Mi az emberi fejlődés piramisának csúcsán helyezkedünk el. Amekkora mértékben egységre lépünk, az képes az egész világot befolyásolni. És nekünk az egész világot közelebb kell húznunk magunkhoz.

Nem kell arra gondolnunk, hogy az egész világnak Kabbalát kell tanulnia, vagy hogy az egész világ arra hivatott hogy megértse mi is az. Egyátalán nem! Mindez hasonló az emberi testhez, amelynek 99%-a olyan anyagból áll, melyet az agy irányít. Ugyanakkor az agy jelenti azokat, akik a spiritualitás elérésére törekszenek.

A többeik elfogadják majd a világ ezen struktúráját, ez a tudatosság elér majd hozzájuk, és ők közelebb húzódnak majd hozzánk. De hasonlóan ahhoz, ahogy manapság az emberek többsége egyszerű életet él, és semmi vágyuk nincsen kiemelkedő teljesítmények elérésére, ugyanígy a jövőben is a többi emberek a spirituális folyamatban passzív módon vesznek majd részt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,227 seconds.