Dr. Michael Laitman

“Én” a “Mi” ellenében

Kérdés:

Ténylegesen, nincs szabad választásom. A természet vezet engem. Akkor valojában minden tőlem függ?

Válasz:

A kreació a kövületi szintől kezdődik. Azután elérkezik a növényi, élő és a beszélő szinthez. A beszélő szint megint elkezd fejlődni a kövületitől és ugyanazokon a szinteken megy át. A földön az  evolució  igy fejlődött  milliard éven keresztül.

Végeredményként elértünk a ” beszélő aki beszel”szintre, és most a kérés tőlünk van. Eddig olyanok voltunk mint az állat az ütések alatt. Most a kéréseinkben  érkeznek hozzánk, a között amit akarunk vagy nem. Ma mi elkell kezdjünk használni.bizonyos cselekedeteket.

Sok ezer év az Ősi Babilon után, megkaptuk megint a korrekció modszeret. A szabad választást és a hozzacsatolt felelőséget, amely  kezdődik éppen a “beszelő a beszelőbe” szinttől, és ez  ugyanaz az állapot,  mint amelyben vagyunk most. Ennek következtében  mi beszélünk az abszolut jórol, a kreació céljáról, és a  helyes iranyú kitaposott útról, azért, hogy  mi  tovább haladjunk a fejlődésben és nem a természeti katasztrofák nyomása alatt.

A fejlődés jelentősége  most kezdődik. Eddig az önzőség fejlődött a szenvedések nyomasára réven, mint, ahogy mér beszéltünk róla. Ha nem volnának ezek  a “szúrás”-ok, semmi sem mozogna a helyéről.

A természetben levő kői, novényi es előinek nincsen választása, és az embernek sem, amely a kövületi, növényi és élő szinten van. A szabad választás csak most van. Mi után van neked most a szivben levő pont, amelyel csatlakozni tudsz  a barátokhoz és keressni a kapcsolatban a végtelent.

Ha nincsen belső harc, akkor nincs lehetőseg a választásra. Te választod, hogy kivel akarsz lenni: a barátokkal vagy magaddal. Vagy mi vagy én.

Az út végén mindegyikünket várja a jó, amely abszolut. De te kaptal a lehetőséget a választásra, és igy te magad felé tudod irányitani, már mostantól. Ezt a szükséget te iranyitod  állandoan a közepső vonalon, hasznalhatod  a te “ÉN”-be és a környezetedbe.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.