Dr. Michael Laitman

A külsőség a belsőséget szolgálja

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Mindenféle külső tettet csinálunk, de hogyan kell helyesen viselkedni belsőleg?

Válasz

Egyszerű: külsőleg csak azt kell megtennünk, ami a belső munkát segíti.

Itt is kötelező az evilágban fenntartani magam. Ez kötelesség mindenkinek! A többi tettem vágyam, gondolatom mindig a szellemi adás kapcsolati pontjára ragadjon. Eszerint kell mérnem mindent a csoportban, otthon, a munkában s magamban. Mit teszek az életem értelmével?

Az Elfogadás tana (kabala) nem kéri, hogy angyalok legyünk. de aki haladni akar, annak keresni kell az eszközöket az erőfeszítései erősítésére és a kapcsolatai szorosabbá fonására, hogy gyorsabban és hatékonyabban jusson előre.

Lényegében nincs véletlen tett és esemény az életünkben, amit ne használhatnánk z adó-szellem fejlesztésére. Csak ki kell használni, hisz semmi sem véletlen. Mindennek oka van: Minden szándékosan jön “fentről” a nem-egóból. Csak figyelni kell a játékra, a teremtő szerváira. Ha nem az értelme szerint, mélyen töprengünk azon, ami történik velünk, akkor elkerüljük a Teremtő üzenetét.

Vagyis a természet (ami azonos a teremtővel, egy terv s egy törvény) mindig új emléknyomot (resimót) ébreszt. A resimók traumásak (sérültek) és nekünk kell meggyógyítani őket (balról jobbra vinni) az Egység-Ponthoz. Folyton leltárt kell csinálnunk, hogy adó-e a szándékom.

ha erre fókuszálok a vágyam és a gondolatom szintjén, akkor akármilyen munkában akárhány órán át dolgozom, bármit megtehetek, nem fog zavarni!

[39849]

From the 3rd lesson at the WE! Convention on 4/1/11

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.