Dr. Michael Laitman

A kollektív lélek kritikus tömege

Kérdés:

Megértem, hogy fokozatosan a szívben található pontok megjelennek, és az emberek elérkeznek a Kabbala tudományához. Monthatjuk azt, hogy egy bizonyos szinten elérünk egy kritikus tömeget, és akkor a folyamat szimultánná válik és nem fokozatossá?

Válaszom:

Ez valóban így van. Minden organizmusnak van védekező rendszere: amennyiben a rendszer egy bizonyos százaléka megfelelően működik, a többi rész képes megához térni, meggyógyulni a normális rész hatására. Amennyiben elérjük kritikus tömegünket, az egész világ azonnal megérzi azt.

Mindez olyan, mintha a hullámok elmosnák az embereket, és akkor ők elkezdenek többet megérteni és megérezni. Ők hirtelen meglátják, hogy ez a valóság, igazság. Mindaz megjelenik mind szíveikben és elméikben, és azt akkor természetes módon elfogadják majd, anélkül hogy tudnák honnan is származik ez az érzés. És mindaz a közöttünk levő kapcsolatból származik majd.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.