Dr. Michael Laitman

Az egész világ veled van

Kérdés:

Amennyiben a spirituális világban az egész valóság bennem van, az azt jelenti, hogy egyedül én létezem. Mindez ijesztő számomra, mivel senki nem akar egyedül lenni a világban.

Válaszom:

Ne aggódjál, mi mindannyian benned vagyunk! A spirituális világban én felfedezem, hogy az egész teremtés bennem létezik, de ez nem akadályoz meg másokat abban, hogy ugyanígy érezzenek, mivel minden egyes személy mindenki másból áll.

Ezért Ádám (ember) a nevem, hasonló (Domeh) a Teremtőhöz, és ez az ahogy én és barátaim érzik magukat. Amennyiben mi elkezdjük megkapni a kapcsolat erőit, mint saját magunkét, akkor elkezdjük érzékelni barátainkat, mint saját integrált részeinket. Mindez sokkal hatalmasabb mint jelenlegi állapotunk, mivel pont most van az, hogy egyedül vagyunk: egoistákkal vagyunk körbevéve, akik teljesen közömbösek irányunkban.

A spirituális előrehaladásunk segítségével, és azáltal, hogy kölcsönösen beépülünk egymásba, mindenki úgy érzi, hogy az egész világ, megtelve a Teremtővel, velük van. A Teremtőnek kell kitöltenie a réseket közöttünk, hogy mi egy egésszé váljunk gondolatainkban, vágyainkban és szándékainkban. Így akkor nem vagyunk egyedül!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.