Dr. Michael Laitman

A nemzet, melynek semmije nincs, csak egy gondolata

Dr. Michael Laitman

Kérdés

A zsidók kiirtásának náci  terve miben tekintendő sajátos jelenségnek?

Válasz

Igen, mert ez nem egyszeri történelmi esemény, hanem egy természeti jelenség. A többi nemzet kiirtása a második világháborúban a németek “tisztasági” tervei része volt, mert ezzel akarták a mezőgazdasági termelést biztosítani. Előre mindent elterveztek.

Hanem a “zsidókérdés” gyökere ösztönösen érezhető ősidők óta. Mivel az Ízráél nemzete egy különleges nép, a világ gyógyulásának technikájának /teremtésének/ felfedezői. tehát ha egy másik nemzet akar egy saját világrendet (mint a nácik), akkor ösztönösen azt érzi, hogy  van valaki a világban rajta kívül, aki birtokol egy módszert és ez ellentétben áll az övével.

“Abban hiszek, hogy a német népnek egyesülnie kell és maga alá kell vetni a világot. Miénk a Föld. De van itt egy másik nép, amelyik szerint az övék a legjobb technika erre. Nincs hatalma, nincs országa, nincs hadereje- csak egy gondolata van. Ez  agondolat a zsidók közt örződik, évezredek óta; a természetben gyökerezik, semmit se tehetek ellene. És az én megoldásom teljesen ellentétes az övékkel.”

Itt szó sincs szimpla versengő ideológiákról: “Nem elég elnyomni a zsidókat, el kell őket törölnöm a Föld színéről. Csak a teljes kiirtásuk bizonyíthatja, hogy igazam van, s ezt a természet maga, a Felső Erő, a teremtő is támogatni fogja. Ha élni hagyom őket, akkor magamnak sem tudom bebizonyítani, hogy a világ nemzeti egysége a korrekt megoldás.” I

A németek egyesíteni akarták népüket, az ős zempontjukból helyes rendben, s ezért éles ellenségességet találtak a zsidókban, akiknek más technikájuk van a világ nemzetekföülötti egyesítésére. Ezt minden ideológus érzékeli ösztönösen. Mert a világ közös vágyában gyökerezik ez a megoldás.

Egy megjegyzés:  Julius Streicher, a rasszista  ideologiai vezető, aki kivégeztek Nürnebrgebn az emberiség-ellenes bűneiért s az antiszemita propagandáért és népirtásra való felhívás miatt, a pere után a hóhér emelvényén felkiáltott:  “Purim-Fest 1946!” (mert Purimkor a zsidók ellenség feletti győzelmeit ünnepeljük.)

[42034]
From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 5/2/2011 on Holocaust Memorial Day

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.