Dr. Michael Laitman

Az igazság az, hogy már hazaértünk!

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Wajon mi az öröm a munkában?

Válasz

Itt folyton valamilyen akadályt érzékelünk, kelelmetlen apróságokat, belénk küldött gondolatokat és mégis boldogan elfogadom őket! Hiszen mindig tanulmányozom magam ezzel a segítséggel, amit  z Adás-teremtő küld:a megvilágító Fénnyel, ami ezeket az érzékeléseket felmutatja bennem. Mintha belémcsípne, hol itt, hol ott, s ezzel rámutat arra, mit kell magamban kijavítanom.

Kérdés: Biztos így van, de hogyan találunk rá a “hazavihető jutalomra”, a lét-forrásra, ha nem tudjuk, hová menjünk? A hajó a tengeren a csillagokra figyel, az autó a táblákra az út mentén, de a lelkiségben nincsenek jelek, hogyan találjuk meg a kivezető utat?

Válasz: Itt abban a pillanatban, amikor felkészülsz,(tanulás, olvasás) hogy a helyes szándék (a társak szolgálata) felébredjen benned, akkor rádöbbensz, hogy máris a legjobb a helyen vagy! Rájössz, hogy nem kell sehova menned. Találd meg magadban a helyes vágyat (a társakat a közös vággyal az egóból kigyógyulásra) és érezni fogod, hogy hazaértél.

[42355]

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 5/6/2011Writings of Rabash

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.