Dr. Michael Laitman

A belső csoport, nem a külső

Kérdés:

Hogyan kell a személynek a csoporttal kapcsolatos tisztázásait végeznie, beszélnie kell velük, együtt kell velük cselekednie, vagy fizikálisan egy helyen kell lenniük?

Válaszom:

“Minden a gondolatban tisztázódik”, és semmi nem látható kívülről. A személy kívülről tűnhet semlegesnek, durvának, türelmetlennek, nem mutatva jó attitűdjét a többiek irányában. Esetleg ilyen az alapvető természete, vagy úgy tesz mintha ilyen lenne valamilyen okból kifolyólag, hogy ne gyengítse a belső erőfeszítést.

A személynek a csoport belső képét kell keresnie, azt a helyet ahol összes vágyaink, gondolataink, cáljaink és közös reményeink léteznek, és ahhoz kell csatlakoznia. A külső megjelenésből megítélve nehéz lehet a csoportot elfogadni. Mindaz csak később jön, amikor már nem figyelünk oda a külsőségekre, mivel “A szeretet minden bűnt letakar”.

Mi azért jöttünk erre a helyre mivel azok akik itt összegyűltek rendelkeznek a szívben található ponttal, hogy mi is közelebb kerülhessünk ezekhez a belső pontokhoz.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.