Dr. Michael Laitman

Unió erejének infuziója

Kérdés:

A napjainkban, hogy a válság a világban növekedik, és jobban és jobban kiterjednek a természeti katasztrofák és a háboruk, hogyan viselkedjünk azokkal akik átmentek ezeken a katasztrofákon? Én fájdalmat érzek, mikor én látom ezeket a szenvedéseket és nem tudok segiteni.

Válasz:

A válság nem csak egy irányban halad. Ez nem csak egy földrengés és cunámi Japánban, áradás és hurikán Amerikában, vagy tüzek Oroszországban, vagy forradalmak a közel –keleten. Ezek mind helyi jelenségek, és ezek nem tesznek nagy befolyást rám egy emocionális módon, nem veszem a szivemre. A mi egoista természetünk nem enged azonosulni ezekkel mélyebben. Ha én félek, hogy elér engem a cunámi, ez már egy másik kérdés.

A válság több arcúlatú, és egyelőre felfedeződnek egyes katasztrofák itt és ott, de lényegében, felkésziti a talajt arra, hogy az egész világot megrázza egy globális módon. Éppen ettől félnek a szakértők, akik értik a dolgot, ami most történik.

Ez a globális  válság az egész világot elöntheti, amikor a gazdasági kötelékek széttörnek, és ez egy általános szenvedést hoz létre. Ez megüt azonnal mindenkit és az emberek elkezdenek megbolondulni, mivel nem tudják mit is tegyenek. Reméljük, hogy mielőtt ez el nem jön, képesek leszünk befolyásolni a világot, képesek leszünk áttörni, hogy ők kezdjenek  el minket meghallani.

Nem szabad arra gondolnunk, hogy, mi befolyásoljuk a világot egy olyan módon, hogy nekünk a médiához kell fordulnunk, vagy a világ vezetőjét akarjuk meghalgatásra kényszeriteni, hanem mi egy belső módon müködünk. Mi a belső erőkhöz vagyunk kapcsolódva a világban, a globális  integrális erőkhőz,  amelyek  belülről  müködnek. Hogyha mi megmérközünk ezekkel és együtt haladunk tovább, akkor mi együtt müködünk a természet törvényével. Mi hozzáadjuk ebbe a rendszerbe az egység erejét, a mi szeretetünk erejét, emberiségnek az  a része, amely akarja  a jó összekötettést, ember és az ember között.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.