Dr. Michael Laitman

Remény a testi vagy lelki feltámadásban?

Dr. Michael LaitmanKérdés: Itt  az van írva, hogy annyira éreznünk kell az önzetlen szellemiséget, hogy a “csontok beszélnek”. De ha valaki meghalt és nincsenek csontjai már, hogy érezheti e szellemet?

Válasz: Talán érdemes emlékezni, hogy az ember szellemi adó-vevő készülékei az “agy-csont-ín-hús-bőr” hasonlattal kifejezhetőek, mint öt szellemi fokozat az adás-kapásban. Erre utal az a szellemi /lelki, spirituális/ állapot, hogy “minden csont beszélni fog”.

Ez a lelki adó-vevő , a belső vágyhordó a “csont” erős feltárulkozása, ez a Bölcsesség Fénye – hohma – ami hordozza a Velőt – a bölcs megvilágító fényt –  “Minden csont beszélni fog” vagyis a lelki vágyhordó,adó-vevő, a “csont” benne a Bölcs megvilágító Fénnyel feltárja ezt az “inaknak” /ami a Bina, az értelem/ , egy még külsőbb adó-vevő szintnek.

Mindenkinek kívánom ezt a szintű feltárulást, revelációt. A testi csontok miatt ne aggódjunk, hisz tudjuk, hogy végzik.

Érdemes igyekezni az anyagi területről jövő szavak olvasásakor az autentikus hiteles lelki fordítást elvégezni.Mi nem a testről, hanem a  lélekről – vágyakról – beszélő könyveket tanulunk. A test itt csak az “anyag” /mert a hmr szó szamarat és anyago is jelent/ s a test sorsa, mint minden állat sorsa: élnek és meghalnak..

De miközben még élünk, fel kell támasztanunk a lelki testünket: feltámasztani a halálból, az egóból. Ha most épp halott vágyaid vannak, támadj fel! Vonzzad be a megvilágító Fényt és az életet – altruizmust, csoport szolgálatot  – lehel beléd. .
[46341]
From the 3rd part of the Daily Kabbalah World 6/24/2011, General Introduction to the Book, Panim Meirot uMasbirot

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.