Dr. Michael Laitman

Az idő visszafordítása

Kérdés:

Lehetséges visszamenni az időben? Képes vagyok visszatérni olyan állapotokhoz, melyeken már keresztül mentem?

Válaszom:

Természetesen! Végül is az idő úgy van meghatározva, mint információs gének (Resimók) láncolata. Mi utazhatunk ennek a láncnak a mentén annak kezdetétől a végéig, bárhova is akarunk eljutni. Amennyiben rendelkezünk egy anti-egoisztikus szűrővel, azaz azzal a képességgel, hogy bármely állapotban megmaradhassunk, akkor válaszhatom bármelyik Resimót, és megvalósíthatom azt.

Nyilvánvalóan senki sem akarna visszafelé ereszkedni egy előrehaladottabb, magasabb állapotból. Ennek nem lenne értelme, hacsak nem azért kellett visszaereszkednünk egy bizonyos időre, hogy másokat segítsünk, azaz, hogy azért menjünk vissza hogy kapcsolatba lépjünk velük.

Azonban én ezt a különleges “idővisszafordítást” egy speciális Parcuf-on keresztül tenném, mely Parcuf “haj”-nak (Szearot) van nevezve. Én magam megmaradok az előrehaladottabb állapotomban, de egy kisebb, alacsonyabb másolatot készítek magamból, amelyen keresztül képes vagyok azokkal kommunikálni, akik alattam vannak.

Azonban a személy nem képes visszaereszkedni ok nélkül, mivel az ellentétes a teremtés céljával. Hogyan lenne lehetséges egy spirituális lény számára hogy ilyesmit cselekedjen?

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.