Dr. Michael Laitman

A Fény megszerzése az önmegvilágosodáshoz

Kérdés

Hogy kerülhetem el azt, hogy azt gondoljam, fejlődök, de képes legyek a fejlődésemet pontosan kiértékelni?

Válasz

Senki nem képes az előrehaladását megfelelően kiértékelni, ezért mindenkinek szüksége van eszközökre a méréshez. Ameddig a személy eléri a spirituális világot, képtelen megmérni, mi van már a birtokában, pontosan úgy, mint egy gyermek, amely nem tudja megkülönböztetni mikor játszik, és a valóság.

Hasonlóan egy felnőtt, aki egy nagy cégnél dolgozik, vagy egy tudományos laboratóriumban, esetleg egy hatalmas szociális rendszerben, vagyis, aki magát nagynak, fontosnak tartja, aki egy fontos munkában vesz részt, nem érzékeli, hogy egy kicsiny bolygón él, egy kis galaxis határán, elveszve a mindenségben. A saját helyét mindenki, a saját fokozatán érzékeli.

Azonban hogy szerezhetünk meg egy adag Fényt úgy, hogy meg tudjuk mérni magunkat a saját szintünkhöz viszonyítva? Nem kell, egy teljes összehasonlítási eszköz, a végső, korrigált állapotunkhoz viszonyítva, mert ez nem lehetséges a korrekció végső pontjáig), azonban mindannyian a bal és a jobb vonal felé mozgunk, fokozatosan. A jobb és a bal kifejezéseket, a helyes egyensúly korrekciójának kifejezésére használjuk, miközben a középső vonalon haladunk.

KN

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

66 queries in 1,837 seconds.