Dr. Michael Laitman

Spirituális világot játszani

Kérdés

A reggeli lecke öt részre van felosztva. A szándéknak ugyanezen a módon kell felépülnie?

Válasz

Természetesen! Ez minden, mivel az egész Tóra kizárólag a közöttünk lévő kapcsolatról szól.

A lecke első része arra fókuszál, hogy kell viszonyulnunk a közöttünk lévő kapcsolathoz, és ezt használjuk fel, az adakozás általános minőségének a feltárására. Ez hasonló, a megvalósítás előtti bevezetéshez, mint a játékszabályok rögzítése és elmagyarázása mielőtt elkezdőik a játék. Ez tehát az első része a leckének.

A második része a leckének, maga a játék. Ez az, ahol valóban meg kell valóban próbálnunk a következőket:

  • állandóan a köztünk lévő kapcsolatra gondolni
  • mindig figyelni arra, amiről a Zohár beszél
  • összekombinálni és összekapcsolni a Zohár szövegeit, a barátainkhoz kapcsolódó kötelékekkel, amit úgy kell elképzelni, hogy a barátokkal való kapcsolatot abban a formában kell feltételezni, ahogy azt a Zohár leírja.  .

Természetesen A Zohár a köztünk lévő kötelékekről beszél, egy nagyon magasztos fokozaton. Azonban ahogy elképzeljük magunkat ezen a magasztos fokozaton, azokban az állapotokban, ahol növekedni fogunk, ahogy a gyerekek teszik, amikor felnőttnek képzelik magukat, mivel a felső állapot, amit a Zohár ilyen módon leír, befolyásolni fog bennünket.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.