Dr. Michael Laitman

A “‘Plusz” és a “Minusz” összekapcsolódnak a közös munkában

Ami világunkban, a szeretet és a gyűlölet két ellentétes érzelem, amelyek távol vannak egymástól. Nem tudjuk összekapcsolni ezt a két jelenséget, és nem értjük, hogy miért szeretünk egy dolgot és gyűlölünk egy másikat.

Ez hasonló az áramhoz, amely nem is létezhet a plusz és a mínusz pólusa nélkül. A spiritualitásban a “plusz” és a “mínusz” együtt dolgoznak, egy anyagban, egy felismerésben. Egy felől a “plusz” és a más felöl a “mínusz” és én a kettő között vagyok. A spirituális világ különleges tulajdonsága, az ellentétek összeköttetése, és egysége!

Ezért gyertek, és kapcsolódjunk össze a kölcsönös garanciában, az összes ellentétek és viták fölé emelkedve. Nem számítanak azok a tulajdonságok, amelyekkel az ember született, és nem számit az sem, ki, és mit gondol. A fontos – minden fölé emelkedni. Hasonlóan a spirituális világhoz, amelyben a hit az értelem fölött működik.

Az ilyen megközelítésben, elérjük a spiritualitást. És ott az ellentétek már nem zavarnak, hanem felfedezzük a segítségükkel, a kapcsolatok függetlenségét.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,658 seconds.