Dr. Michael Laitman

Igényeljük a korrekciónkat!

Az emberek kitódulnak a demonstrációkra, mivel semmi másuk nem maradt.. Azonban az összes korrekció a Fénytől származik. Mára mi egy globális, világméretű folyamatban vagyunk, ahol bármelyik kormány lehetetlen, bármit korrigálni. Semmilyen eszközük nem maradt erre.

Az új, globális világ eszközei kizárólag a Reformáló Fény által érkeznek el hozzánk. A mi világunk az, ahol megvalósítjuk mindazon változásokat, amiről a kabbala beszél, és a világ a gyakorlatban fogja megérteni és megérezni, hogy a Felső Fény milyen módon gyakorol befolyást rajtunk keresztül.

Ennek a Fénynek a hiányában, nem fogunk egyetlen megoldást sem találni a problémáinkra. Csak háborúba rántjuk egymást, hogy végső soron ez a fájdalmas út hozza el számunkra a Fény szükségességének érzését. Az első dolog, amit az emberek kiabálva követelnek majd az utcán, hogy „a saját korrekciónk eszközeit akarjuk megkapni!” Azért, hogy az egymással való egyesülés az egyetlen módja, hogy mindent megkapjunk, amire vágyunk – legyen valaki anya, vagy kisgyermek, idős állampolgár, vagy orvos.

A világ olyan mértékben belépett a válságba, hogy már semmit nem képes az embernek nyújtani! Például a görög tiltakozók elkezdtek fenyegetőzni. Azonban a kormánynak semmije nem volt, amit adhatott nekik, és nem marad titokban. Tény, hogy a fejlődési folyamat fordulatot vett, hogy meggyőzze az embereket a korrekció megkezdésének elkerülhetetlenségéről. Ezért ez nem más, mint a gonosz feltárulása, az ebben a világban való létezésünkben. Ez a lényege mindannak, ami ma történik.

Az egész világnak meg kell értenie néhány új elvet. Először is, hogy mindannyian össze vagyunk kapcsolva, és hogy a válság, amivel szembesülünk ma, mennyire globális. A világ önmagában vált globálissá, és a válságból, kizárólag az egység ereje által vagyunk képesek kikecmeregni.

Semmi nincs, amit a kormányoktól kellene követelnünk. Meg fogunk kapni mindent, de csak azzal a feltétellel, ha egyesülünk egymással. Pont úgy, ahogy a csoportban létezünk, ahol csak akkor kapom meg a csoport erejét, ha én magam is az egység felé irányítom azt.

Ennek a válságnak van egy magasabb rendű oka, ami nem más, mint a Fény, amely befolyásol minket és feltárja a törést közöttünk. Ezért nincs egyetlen ember sem, akinek van megoldása erre a válságra. Az összes előző válságot, vagy az egoisztikus vágy megnövelésével, vagy egy magasabb kedélyállapot eszközével oldottuk meg. Azonban ma, teljesen más korszak köszöntött be. Csak egy bizonyos lépés megtételével egyfajta kapcsolat megalapozásának irányába leszünk képesek fejleszteni a jelenlegi állapotunkat. Akkor minden ember megkapja, amire vágyik – azonban ez csak a kapcsolat, az egység, az integráció és a kölcsönösség elérésén keresztül lehetséges.  .

Ezért az összes erő, amely a protekcionizmusra, a megosztásra és elszigetelésre törekszik, a korrekció ellen irányul, és nincs rosszabb, mint ez, mivel ez egyre közelebb hozza az emberiséghez a háborút.

Az egyetlen, amire szüksége van, a Reformáló Fény. Aki kabbalát tanul, magára vonja a Fényt, a tanulással, és a csoportban való munkával, azonban azoknak, aki nem tanulnak, szintén valamiféle megértést és helyzet felismerést, egységre, kölcsönös felelősség vállalásra, testvériségre való igényt, kell elérniük. Ez az, ahogy a jóság felé irányíthatjuk magunkat.

Mindannyiunknak el kell érnie legalább valamiféle kicsiny megértését ennek. Az elsődleges munka létfontosságú azok számára, akik aktívan bevonzzák a Fényt, mivel a világ többi része, azt rajtuk keresztül kapja meg. Ezért minden tanulónknak még erősebbé kell válnia és korrigálnia magát egyre jobban, hogy a Fény, amit magunkra vonunk, mindenkit befolyásolhasson.

Ez a predesztinációja annak, akit úgy nevezünk, hogy “Izrael”— azoknak, akik Izrael államában élnek, és minden tanulóknak, világszerte. Mindenkinek, akinek van felébredt szívben lévő pontja, és csatlakozott a csoportunkhoz, észben kell ezt tartania.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,621 seconds.