Dr. Michael Laitman

Az erő, amely az ellentétből születik

Kérdés

Hogyan kell irányítanunk magunkat belsőleg, mielőtt mi kimegyünk a külső terjesztésre?

Válasz

Mi az egységre kell, hogy sóvárogjunk, ami az összes köztünk levő zavarok fölött van. Vannak emberek, akik elég ellenségesek, vannak akik gyűlölködnek, vannak akiknek a nézete nagyon messze van az enyémtől, hitben, az érzésben… de én mindezeket  megszorítom, azaz én nem használom az összes negatív érzésemet, es erre a megszorításra akarom  ráépíteni  az összekapcsolódás érzését.

Azt mondjuk: “Minden bűnt lefed a szeretet”. Ez azt mondja, hogy lent található az én összes negativitásom, egóm (), az összes önzésem, az összes bűnöm, és mindezt felülről befedem a pozitívval (+), a szeretettel.

A kettő közötti különbség az ellenállás és a legyőzés ereje, vagy a kabbala nyelvén, a Visszavert Fény. Úgy tűnik, hogy ez a két pólus bennem van.

Ezért nem utasítjuk el az egónkat, hanem lefedjük a szeretettel. A “bűn” marad, csak a korrekció módszerét kell hogy használjuk, és ezzel áthidaljuk azt.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.