Dr. Michael Laitman

A generáció nem érzi a holnapot

A statisztikáknak alapján, a tömegtüntetések résztvevői, és a tüntetések szervezői is, a felsőbb és a középső rétegéhez tartoznak a társadalomnak. Vannak speciális kutatások, amelyek megmutatják a társadalmi rétegek összetettségét ezen a tüntetésen, és százalékos megoszlását.

És ugyanaz történik most Londonban is. Azt gondolhatnánk, hogy az emberek akik kimennek az utcára, azért kiabálnak mert nincsen mit enniük. De nem ez a probléma, nem erről van szó.

Miért ma lehet akkor őket belerántani őket ilyen zavargásokba? – Azért mert az új generáció nem érzi, hogy a jövő képes bármit ígérni neki. De ez nem a probléma maga.

Nem látják a jövőt, a lakhatást, a családalapítást, nem akarnak gyerekeket adni a jövőnek, és hát mi a jövővel a baj, miért nem érzik a holnapot? Ez a kétségbeesés, a depresszió állapota, nem látják, hogy minek is éljenek. És ha megjelent egy ilyen belső állapot, az ember mindent megtesz, azért hogy elpusztítsa a belső depresszióját, és ezt az érzését. Ennél fogva kimennek az utcára, és zavargásokat csinálnak, még a legjobban élő osztályok tagjai is manipulálhatok egy ilyen módon.

Ha megvizsgáljuk a belső okokat, a megszerzés iránti vágy oldaláról, amelyet mi mélyen kutatunk, a tüntetés oka, hogy nem látják a jövőt! És ez az érzés vonatkozik az egész világra. Itt igazából nincs mit tenni, ha csak nem hozzuk el a Fényt, és nem hozzuk el azt a reményt, hogy létezik egy másik dimenzió, amelybe belephetünk, és ez csak egy forrásból származhat, amely a kabbala tudománya.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.