Dr. Michael Laitman

Egy belső átalakulásra van szükség

Csak belső változást vár a világ tőlünk. Helyes, ha nem odakint, hanem idebent akarunk változni. Tény, hogy az egoizmus vezeti az eddig rendszereinket: gazdaságot, társadalmat, nevelést. de ezzel most le kell állnunk, mert a belső fejlődésünk már nem az egoizmust követi, hanem javítani akarja, a kölcsönös felelősség, az adás irányába.

Tehát feltárul a világ nem-fizikai /spirituális/ alakja. Csoda, ahogy az emberiség láthatóan megszerzi az adás készségét- a totális interkonnektivitást.

Kezdetben elkülönültünk egymástól. Az univerzumban tört össze valami, szétestünk.De most kezd összezárulni a közeg, egyre szorosabban fog egybe. Ezt hívjuk “integrált világnak”.

Mi bemutatjuk a kijavítva felépülő világot. De kivülről mutatva, miközben belül kell változnunk. A lényeg, ez maga a Teremtő, az adó megvilágító Fény bennünk. Ha ezzel az univerzális globális világgal harmóniába kerülünk, akkor kijavítódnak, felépülnek önző vágyaink s megjelenik bennük az adó-Fény.

Szóval a régi módszerek elavultak. Ezt el kell fogadni tényként. Ha nem kapcsolat építésen dolgozunk, semmi nem segít. Csak ez épít új világot.

A gazdasági rendszert nem lehet megjavítani. A katonaságban sem önerőből válik hőssé valaki. Mindig a kapcsolat segít mindenkit. Minél jobban az egységre törekszünk, annál sikeresebbek lehetünk mindenben. Minden belül kezdődik, s akkor lesz sikeres. Nem menekülhetünk a kijavítás,a felépülés fényétől. Erre kötelez a kor.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.