Dr. Michael Laitman

Kölcsönös garanciát az egész világnak

Kérdés

Olvastam egy áttekintést valamilyen cikkekből, amelyet a „Kölcsönös Garancia” mozgalom publikált és többen mondták, hogy egyszerűen ki akarják terjeszteni az érdeklődők körét, mintha a kabbala nem lenne érdekes többé, tehát Laitman elkezdett egy új mozgalmat.

Válasz

Élvezem az ilyen erejű kérdéseket, és azok tárgyait, mivel szeretném, ha az emberek megértenék a véleményemet. A kabbala egy technika a világ korrekciójára, amely minden szociális szinten működik:

  • Vannak, akik a progresszív spiritualitás iránt érdeklődnek,.
  • Vannak, akik a spirituális előbbre jutás iránt érdeklődnek, mivel érzik ennek a fontosságát a saját számukra és a gyermekeik számára, hogy egy boldogabb, békésebb világban élhessenek,
  • Vannak, akik csak nagyon kevéssé érdeklődnek az egész iránt. Ők csak egy jó, normális életet akarnak, +most akarom magam jó érezni, ez az én életcélom – a kényelem megteremtése és fenntartása, vagy ha lehetséges, növelése

Az emberek vágyától függően, néhányan csak a személyes dolgaik iránt érdeklődnek, míg mások a társadalmi kérdésekkel. Néhányat a hatalom, hírnév, tudás, vagy egészség nyűgöz le, amely azt jelzi, ezekre nagyobb vágyuk van, mint az átlagembernek. Mindenkinek van egy bizonyos minősége, és vágya amely mint egy készen kapott lényeges elem van jelen bennük, születésük óta.

Ezért olyan ember lévén, aki az emberi természetet és a társadalmat tanulmányozza, nem léphetek fel senki ellen, mivel tökéletesen értem, hogy azok, akik érdeklődnek a kabbala iránt, valóban el is jönnek azt tanulni. Azonban azt látják, hogy a Kölcsönös Garancia az eszköze, amelyet felhasználunk a válság megoldására, de nem egy személyes célból, hanem az egész világ szempontjából.

Ez az, amit szeretnék elmondani az embereknek. Minden ember belső kérésének vagy igényének megfelelően foglalhatja el a helyét ebben a rendszerben, és korrigálhatja magát, vagy a világot. Ezért nincs kísérlet emberek megszólításra olyan módon, amire nem fognak válaszolni. Ez lehetetlen.

Ez nem egy szokásos politikai mozgalom, ahol az embereket ugyanaz a cél csábítja, azt mondva nekik: „Gyerünk és hódítsuk megvegyük el mások bőségt, és osszuk el magunk között!” Ellenkezőleg, ez a mozgalom, amely kizárólag a kölcsönös egyetértésen alapul, ezért mindenkit megszólít. Más szavakkal, annak érdekében, hogy a kölcsönös garanciát mindenki elfogadja, az egész világon, a saját belső minőségének, és szándékainak, és egyéb beállítottságának megfelelően.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.