Dr. Michael Laitman

A történelem veszélyes fejezetei

Kérdés

Hogyan tudjuk meggyőzni az egót arról, hogy  soha nem kaphat a beteljesülést a másokkal való, egoisztikus alapú kapcsolatokból ?

Válasz:

Nekünk fel kell fedezzük a kapcsolat beteljesülését, hogy  az ott van, de csak a másokkal való adakozás tendenciában fedeződik fel és nem a megszerzésben. Ha te összekapcsolódsz másokkal, de fel akarod használni a közös kapcsolatot a saját magad érdekében, akkor  sötétséget és csapást kapsz.

Most ez jelenik meg a gyakorlatban az embereknek, különböző országok irányában. Bármely ország,  bármely nemzet, bármely egoista erő, amely megjelenik a hálózaton  belül, megfogja tapasztalni, hogy ő többet vesztett, mint a másik. És nem tudja miért és hogyan, egészen addig, amíg meg nem kapja a korrekció módszerét.

Ez egy veszélyes helyzet, azért mert az országok elérhetnek a konfliktusok során, egészen a háború állapotához. Most látjuk, hogy az egész világban az országok egymás ellenében dolgoznak, és ezt még el sem rejtik. Mindegyik meg akarja menteni saját magát: az Amerikaiak Kína ellenében és Európa ellenében, és így tovább.

Ezek nagyon veszélyes tendenciák. Mivel ahelyett hogy egységre lépnénk, hogy összekapcsolódjunk, hogy benne foglaltassuk magunkat a helyes hálózatba, mint egy hatalmas test, részei, éppen ellentétesen cselekszünk. Már semmi kétség, a válság, különböző formában ér el az országokhoz, a természeti csapások formájában, a gazdasági csapásokon keresztül, vagy más formákban.

De mindenesetre felfedeződik a kapcsolat rendszere is közöttünk, fel kell gyorsítsuk a világ számára a kabbala módszerének el hozatalát.. Ez is csak egy bizonyos mértékig fedeződik fel a történelem minden szakaszában. Például, az Egyiptomi kivonulás, miért kellett nekünk kivonulni azonnal? Ez a hálózat elkezd megjelenni, és akkor jön a tíz csapás.

Minden a mi kapcsolatunk mértékének a felfedezésétől függ, azaz Sechina, az Istenség megjelenésétől. Már többször átmentünk ilyen állapotokon a történelmünk során. Létezik bennünk a felkészülés, amelyet úgy hívunk, hogy ” A Teljes Üdvözülés,”, ami ennek a rendszernek a feltárása, és a helyes integrálása.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.