Dr. Michael Laitman

A Világ Új Menedzsere

Kérdés

Meg kell most az embernek tudnia, hogy a hétvégi házra van szüksége vagy a kölcsönös garanciára?

Válasz

Igen, természetesen. Ez az a probléma, amely létezik ma a gazdagságban. Ha a közgazdászok is tudnák biztosan, hogy egyensúly, nem jöhet létre kölcsönös garancia nélkül, hogy ezért nem tudnak kapcsolatot teremteni, nem tudják kezelni a bankrendszert, minden másképp lenne. Képzeljétek el milyen remények fognak összeomlani, amikor végre meg fogják érteni és érezni, mi is a kölcsönös garancia, hogy mennyire kívánatos.

Egy Új Menedzser érkezett és ő határozza meg rendet a bankok között a világban, és a tőzsdék között. És mi másnap is megyünk dolgozni, miután Ő megtett mindent és nem értjük mi történt! Megpróbálunk valamit tenni, de nem hagynak minket. Eltelik még egy nap, és megint nem hagynak. Mi a teendő?

És akkor egy futár érkezik, ugyanattól a vezetőtől, hogy elrendezzen mindent az új módszer szerint, elmagyarázza nekünk, hogy ma már létezik egy teljesen más megközelítés, egy más rendben, egy új hálózata az összeköttetéseknek. Korábban létezett a kérés bizonyos formája, de ma másképp kell csinálni. De nem az ellenkező módon, hanem egy nagyon eltérő módon.

Természetesen, először elkezdjük megtanulni, hogy mi történik itt, és hogyan tudunk működni, milyen köteleket tudok én kötni, melyik kapcsolóra kattintva, melyik kapcsoló fog forogni és mit kapok válaszul. Tudnunk kell, hogy egy Új rendszer létezik, amelyet úgy nevezzünk “kölcsönös garancia” (Arvut) és hozzá kell igazítani magunkat, ahogy korábban igazítottuk magunkat a régi rendszerhez. Akkor elérjük a hatalmas sikerességet, amely több mint azelőtt. Csak meg kell, hogy ismerjük ezt a rendszert!

Ma felfedezzük, hogy a régi rendszer nem működik már. Napról napra elhalványul, és nem tudjuk, mit kell tenni. Legyünk boldogok, hogy felfedeződött az oka a történésekre, és elmagyarázza nekünk, mi történik itt? Az emberek elmennek a tanácsadókhoz és fizetnek nekik nagy pénzt, ezért hogy megtudják, hogyan boldoguljanak az életben, hogyan építsenek valódi kapcsolatot a munkában, a családban, a gyerekekkel, és magukkal. És itt elérkeznek valamiféle pszichológushoz, aki elmagyarázza, nekik mi történik. Ő azt mondja, hogy léteznek új kapcsolatok, amelyekről nem tudunk.

És valójában, az új kapcsolat nélkül az emberek és a szervezetek között, nem lehetünk sikeresek. Villát akar valaki? – A villa értéke szerint, amelyet  akar,  kölcsönös garanciában kell lennie. Valaki pénzt akar? Ellenőrzést? – akkor még többet kell lennie a kölcsönös garanciában.

A mai világban a kormány elveszíti teljes erejét és a befolyását. Nem tehetnek semmit, mert minden kormány, még két másik kormánytól függ a világon. Ma láthatjuk, hogy a nép sokkal erősebb, mint a kormányok. Az emberek mennek tüntetni és a kormány azonnal elhajtja őket. Még a nagy vezetők, amelyeknek az erős katonaság is van a kezükben – a tömeg mellé állnak.  Minden megváltozott. Ezért olyan fontos, elmagyarázni az embereknek ezt az új kapcsolatról, a kölcsönös garanciát.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,622 seconds.