Dr. Michael Laitman

Egy egyszerű megoldás

Van egy egyszerű megoldás: El kell kezdeni terjeszteni. Miközben a terjesztéssel foglalkozunk, elfeledkezünk önmagunkról. Még azok az emberek is, akik nem kapcsolódtak egymással, elkezdenek kapcsolatba lépni. A nagyobb tudás az egységről, amelyet valaki elterjeszt a világban, később a fejlődésének a tovább lendítője lesz. El kell felejtenie mindent, ami személyesen az emberrel történik, kivéve az alapvető szükségleteket. Minden egyebet kívülre kell fordítani, ez meg fogja előzni a súrlódásokat és a disszonanciát az emberek között.

Ez olyan, mint amikor a házastársak egymásnak szentelik a figyelmüket, de amikor megjelenik egy betegség a gyerekeknél, megfeledkeznek önmagukról. A figyelmük kívülre fordul, és ide koncentrálják a teljes figyelmüket. A közös probléma egyesíti őket. Így kell elkezdeni törődni a „beteg gyerekkel” a világgal.

Ez felfrissíti a szenvedélyt az emberek között. Értelmetlen a kapcsolatait a személynek közvetlenül. Teljesen kifelé fordulni, valóban elmerülni a gyakorlati munkában, és akkor a hirtelen érthetővé válik, hogyan kell a dolgokat befelé megszervezni. A csoport belső dolgaival való törődés, csak a külső terjesztéssel együtt működik. Csak akkor képes valaki mindent és mindenkit megszervezni. Hagyjuk, hogy a külső terjesztés igénye határozza meg, hogy kik vagyunk, és mit kell tennünk. Akkor valóban az adakozáson fogunk dolgozni.

Vegyük példának a Binát. A felső fele a Teremtő felé való adakozásra irányul, az alsó fele a világ felé való adakozásra, és a Bina Tifferetjének középső harmadában van kizárólag az a pont, ahol a döntés ketté osztja. Ez az, ahogy mindenkinek, és minden csoportnak érzékelnie kell magát.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.