Dr. Michael Laitman

A Vizsgálat

Kérdés

Létezik, egy olyan út ahol megpróbáljuk megkülönböztetni a környezetünket a belső állapotunktól?

Válasz

Igen, abban a mértékben amennyire én hozzá akarok olvadni a környezethez, fog a környezet befolyásolni engem. Pontosan, azáltal, hogy összeolvadok velük, meg találom magamon belül a spiritualitást.  Akkor már nem az állati testben vagyok, hanem a mi kapcsolatunkban. Erről az van írva, hogy ez által felfedezem a spiritualitást “magamon belül”. Nem az állati testben – hanem a kapcsolat rendszerében, amelyben én beiktatom magam – ott találom meg az általános adakozás tulajdonságát, amely a Teremtő felfedezése.

Ez után, vizsgálom meg magamat, hogy mennyire tudom megkapni tőlük az összeolvadás fontosságát, a Teremtő felfedezésének a fontosságát, amely köztünk jelenik meg, a barátok szeretetét, ami a legfontosabb a Tórában, azaz, egybefoglalva magát a Tórát, minden Fényt.

Ha én jobban és jobban vizsgálom magamat ilyen módon, a valóságot, ezt a dimenziót, ez annak a jele, hogy helyes formában haladok.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.