Dr. Michael Laitman

Fontos, hogy a barátság egészséges

Riport (time.com): “Az egészséges társasági élet ugyanolyan fontos a hosszútávú egészséges élethez, mint a cigaretta elhagyása, mondja egy komoly kutatás kedden a PLoS Medicine c. szakmai közlönyben.

“A Brigham Young Egyetem és az Észak-Karolinai Egyetem /Chapel Hill/ szerint a szegényes szociális kapcsolatú emberek 50% -kal gyakrabban halnak meg az átlagosan 7.5 éves követési szakasszal dolgozó kutatás adatai szerint, mint az erősebb szociális kötődéssel bírók …

“Pontosan olyan a halálozási különbség és az élethosszbeli különbség,mint a dohányzók és nemdohányzók között, mondják a tanulmány szezői. De a különbség nagyobb, mint más rizikó-faktorok eseteivel hasonlítva, mint a testgyakorlás vagy a túlsúly. ”

Kommentárom

Talán ez is az egyik egoisztikus előnye a társ-kapcsolatoknak, de az igazi nyereség a test feletti szinten, a szellem szintjén adódik, az itt-és-mostban megérzett örökkévalóság miatt.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,134 seconds.